| | |

1 коробка + 1 коробка = РЕЦИКЛІНГ!

1plus1_mediaНарешті ми можемо похвалитися 🙂 Бо коммерціна таємниця – річ сувора!

Наші партнери з “1+1” media вже насолоджуються користуванням смачненькими боксами від “Зеленого птаха”, з яких використані паперові склянки та пластикові вироби відправляються в нове життя. Перемагаючи сміття за допомогою простої магії рециклінгу, відомі медійники також бережуть кисень, адже беруть від картонного боксу все, що він може дати. Бокс створено для тривалого користування. З його допомогою можна багато сміття розсортувати на вторинну сировину. Якщо картонний бокс потрапить на переробку завчасно, то лише спричинить зайві викиди СО2. Пам’ятайте – що довше ви користуєтеся річчю з переробного матеріалу, то більше дерев лишається неушкодженими і менше викидів опиняється у повітрі з виробництва!

Бокси було розроблено згідно унікальних умов приміщень 8 поверхового бізнес-центру. Досліджено рух та склад сміття, місця його утворення, накопичення. Розроблено унікальну схему для зменшення витрат на вивіз сміття власників бізнес-центру 🙂

Хочете зменшити витрати на вивіз сміття? То ми йдемо до Вас 🙂

1plus1

Схожі записи

2 коментаря

  1. Як можна замови таку коробку для пластика та паперових стаканчиків у Вас? Ми з Рівного і в нас багато кав’ярень на колесах… Хочемо пропагувати їх тут.

    1. Готуємо оновлення для збору паперових склянок. Слідкуйте за нашими повідомленнями 🙂 Що стосується взаємодії з кав’ярнями на колесах – вони мають мати інфраструктуру куди потім здавати сортовану сировину. На яких умовах Ви плануєте взаємодіяти з кав’ярнями?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *