Зеленіє Україна!

nakleiki_download01Нам надзвичайно приємно, що «Зелений птах» було згадано поруч із такими чудовими та ефективними еко-проектами! Як поборники «зеленої економіки» та свідомого споживання ми підтримуємо наших колег, розробників одноразового посуду з біомаси Віталія та Ольгу Ковалів. Це рішення може дійсно допомогти подолати пластикову кризу і при цьому дати змогу не заморочуватися зайвий раз із сортуванням, адже посуд із біомаси чудово розкладається на безпечні для природи компоненти, котрі вона радо проковтне і потім віддасть у вигляді нових рослин.

 

Віталій Коваль зі своїм дітищем на руках =) Фото: Greencubator
Віталій Коваль зі своїм дітищем на руках =) Фото: Greencubator

Єдине що маємо уточнити, у нас (на жаль) поки що нема виробництва ящиків з використаного паперу, ми просто забираємо та запускаємо на повторне коло використання гожу картонну тару, заощаджуючи тим енергію на переробку картону та знижуючи потребу в новій тарі, на яку йде целюлоза з деревини. Вжити вдруге – крутіше за макулатуру. =)

Ну, і коли у вас раптом морока з паперовою склянкою – це точно до нас.

Також нас дуже тішить, що зеленим проектам в Україні допомагають стартувати такі організації, як Greencubator. Підтримка таких проектів дозволяє нам уже сьогодні закласти фундамент «низьковуглецевого майбутнього».

Подивитися сюжет на ТРК “Україна” можна тут.

Схожі записи

2 коментаря

  1. Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, де можна купити їх посуд? Як називається компанія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *