Склянки, збирайтесь!!! Поїдете на переробку :-)

Багато разів мене питали чи переробляються паперові склянки? Моя відповідь була – ні. Одного разу, я замислилась, а чого воно, власне, повинно так бути, і почала шукати відповідь.

Виявилося, що переробляти склянки все-таки можливо, цим займаються в Україні. Ми налагодили зв’язок з переробниками і запустили перший збір в офісі каналу 1+1, а також в університеті ім. Т. Шевченко. Отримали зауваження, врахували вади першого досвіду і почали шлях знову.

Розібравшись із нюансами міграції паперових склянок в суспільстві, ми розробили інноваційні рішення для українського ринку управління відходами. Першим народився Очеретовий Мамай, контейнер, призначений для накопичення корисного сміття. Він адаптується до вимог користувача за розміром, кількістю та форматом отворів, а також використанням сміттєвих пакетів та біг-бегів. Очеретовий Мамай у нас повністю вкладається в концепцію “Використовуй вдруге”, адже зроблено його було з: деревини від логістичного каркасу, палети, бракованого полотна ПВХ-банера, кришечок, картону і, звісно ж, пана Очерета. Об’єм дизайнерського контейнера складає 1,6 кубічних метра. Витримав випробовування під опадами протягом 2 місяців, пацюки його не пошкоджують. Ми заповнювали контейнер пакетами з різними фракціями сміття. Встановлюється в будь-якому місці у користувача, не потребує захисту від опадів. Важко не погодитись Мамай — Міцний Красень 😉

Контейнер для корисного сміття та Люлька Мамая
Контейнер для корисного сміття та Люлька Мамая

Та який же Мамай без люльки?! Наступним кроком стало створення збираючого гаджету для паперових склянок – Люльки Мамая. Люлька може збирати 100-120 паперових склянок в спеціальний пакет, який потім також буде перероблений. Люлька створена з полімеру, легко розбирається та миється. Займає мінімум місця в будь-якому приміщенні. Людині з будь-яким зростом легко нею користуватись. Колір та брендування адаптується за бажанням користувача, з дотриманням наявності символіки Зеленого Птаха.

Отже, ми разом з Мамаєм та його Люльками готові до збору та переробки. А Ви?! 😉

Чекаємо заповнені від Вас анкети, дзвінки, листи або навіть візити!

У Вас є паперові склянки? Тоді ми йдемо до Вас!

Схожі записи

5 коментарів

  1. Хотіли щиро подякувати проекту “Зелений Птах” за нагоду випробувати в роботі Люльку Мамая – збираючий гаджет для паперових склянок (одна лиш назва вартує посмішки, дякуємо за цей креатив!).
    Ми надаємо кейтерінгові послуги, тому на виїзних обслуговуваннях стикаємось із проблемою сміття, яке залишається після кожного заходу. Намагаємось зробити все можливе, аби уникнути використання одноразового посуду, але, коли це неможливо, щиро тішимось тому, що існують такі розумні, зручні, функціональні рішення, які допомагають зібрати паперові склянки для утилізації. Цей гаджет легкий (в прямому сенсі: легко підняти та перенести, легко перевезти) та зручний у використанні: призначений для накопичення саме паперових склянок (не буде проблеми змішаного сміття, яке не годиться для подальшої утилізації). Після дня використання “Люльки Мамая” ми щасливі, що не множимо додаткове сміття, а зібрали ресурс, який перероблять та використають повторно. Дякуємо, “Зелений Птах”, за таку чудову нагоду!
    Бажаємо успіхів у втіленні ваших функціональних рішень.
    Щиро, кулінарна майстерня “Птаха”

  2. дуже крута розробка!

    скажіть, а як ви пораєтесь з тим, що у стакані може ще лишатись рідина?
    вона просто залишиться у пакеті, так?

  3. Добрий день, ви чудові! Хотіла дізнатись чи можна такий маленький контейнер замовити, щоб встановити на роботі. І кому і як потім можна віддавати стаканчики, коли вони зберуться. Буду вдячна за відповідь!

    1. Доброго дня, Влада
      Дякую за підтримку 🙂 нам це дуже важливо!
      Люлька коштує 500грн, пакети до неї 0,60 грн в якій міститься 100-120 стаканів.
      Варіанти вивозу:
      – кур’єрський забір 350,00 грн коробка розміром 57*38*49см (110літрів)
      – вивіз автобусом 600,00 грн будь якого об’єму сортованої вторинної сировини
      – безкоштовно в межах сервісу паперове горнятко по колу
      Ви обираєте паперові горнятка, ми доставляємо замовлення не менше 3000 од.
      Користуєтесь ними, коли закінчуються ми доставляємо нові і забираємо використані.
      Доступне сумісне брендування.
      Вартість стаканів
      110 мл – 0,55 грн
      175 мл – 0,58 грн
      250 мл – 0,72 грн
      340 мл – 0,79 грн

      Оплата ФОП третя група єдиного податку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *