|

Сервіс екологічного переїзду став зручнішим :-)

3 16 січня 2017 року Ви маєте можливість скористатись надзручним сервісом щодо забезпечення переїзду міцними та чистими коробками з 5 шарового картону з урахуванням доставки в будь-який населений пункт на умовах ДО ДВЕРЕЙ Вашого помешкання!

В чому Ваша перевага:

1) міцні коробки; 2) дешеві коробки; 3) зручно доставлені; 4) збережений кисень.

Доступні набори для переїзду:

МІНІМАЛІСТ містить 10 коробок. Об’єм речей, який Ви можете перевезти складає 806 літра. Доставка здійснюється до відділення обраної Вами кур’єрської служби.

ОПТИМІСТ містить 15 коробок. Об’єм речей, який Ви можете перевезти складає 1210 літрів.  Доставка здійснюється до відділення обраної Вами кур’єрської служби.

МАКСИМАЛІСТ містить 20 коробок. Об’єм речей, який Ви можете перевезти складає 1612 літрів. Доставка здійснюється до Ваших дверей.

МАЧО містить 30 коробок. Об’єм речей, який Ви можете перевезти складає 2412 літрів. Доставка здійснюється до Ваших дверей.

ФАНТАЗЕР  – Ви обираєте, який розмір, кількість, умови доставки зручні Вам та відповідають Вашим потребам. Вартість набору коробок залежить від того, що Ви оберете.  Щоби повідомити свої побажання напишіть запит за посиланням ФАНТАЗЕР

Ми цінуємо Ваш час, вдосконалюємо зручність доставки та бережемо Ваш кисень 🙂

 

 

Схожі записи

2 коментаря

  1. Спасибо за вашу работу . Жаль что вас нет в маленьких населенных пунктах . Я живу в с. Гора ( 12 км от Киева ) у нас есть баки для пластмассовых бутылок но очень не хватает пункта куда можно сдавать полиэтилен и мукалатуру

    1. Оксана, вітаємо 🙂
      Странно что есть для пет бутылок, но нет для макулатуры и полиэтилена.
      Кто вывозит пет бутылки? Не может быть, чтобы им не была интересна макулатура и полиэтилен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *